Cos cumparaturi: RON ( produse)

Genti piele


Geanta, un accesoriu indispensabil oricarei femei

GeantaGeanta reprezinta,  precum bine stiti, un accesoriu indispensabil oricarei femei.Mai putini stiu insa ca etimologia acestui cuvant provine din turcescul “ceanta”.

O geanta este de fapt aidoma unei oglinzi. O femeie eleganta, frumoasa si impecabila, cu un statut bine definit in societatea actuala, trebuie, in mod obligatoriu, sa-si asorteze tinuta cu diferite genti din piele. O geanta din piele, eleganta , cu stil, imbraca practic o femeie moderna. Geanta este oglinda acesteia si  impresia lasata  la o intalnire este data de faptul ca in primul rand unei femei ii este remarcata geanta, deoarece se afla in centrul campului vizual al interlocutorului.

O geanta deosebit de potrivita cu posesoarea lasa o buna impresie.

Da, o femeie deosebita trebuie sa tina cont de aceste sfaturi si sa poarte un anumit tip de geanta, la un anumit tip de tinuta. Tendinte in moda, in marochinarie sunt multe insa cel mai important lucru de retinut este sa avem  o geanta care sa ne reprezinte,  iar pielea este materialul care practic innobileaza produsul. E rezistenta, e soft, este  un material vechi si mereu actual. Fiti mereu frumoase, elegante si dichisite si purtati doar genti din piele. 

Geanta din piele reprezinta prin definitie o atractie irezistibila oricarei femei. Este un produs al societatii moderne care, accesorizat la o tinuta adecvata, te scoate practic din anonimat. Care femeie eleganta nu poarta pe umar o geanta din piele si care femeie nu-si doreste una? Modele si marimi sunt multe, trebuie doar sa o alegem pe cea care ne caracterizeaza, iar aceea nu poate fi decat o geanta din piele.    


Gentile, inventii ale timpurilor moderne ?

Gentile din piele nu sunt o inventie a timpurilor moderne. Ele s-au purtat si se vor mai purta mult timp de acum inainte. Exista tot felul de material compozite care inlocuiesc pielea, insa nimic nu va putea suplini textura si proprietatile unei piei organice. O geanta din piele se vede,  iar doamna care o poarta este apreciata intotdeauna pentru alegerea ei. Fiti elegante si moderne si cumparati-va genti din piele.


Gentile din piele sunt dorite de  femei si, de aceea,  in cautarile lor prin magazinele de specialitate, atentia le este indreptata asupra acestora. Gentile din piele sunt practic irezistibile oricarei  femei cu o anumita pozitie in societate,  iar aceasta va avea mereu accesorizata tinuta cu o astfel de geanta. O geanta eleganta, care ne defineste stilul si ne face sa ne simtim bine atunci cand ne privim in oglinda, ramane, pana la urma, o geanta din piele.